Het was een hele bevalling….

 In nieuws

Het was een hele bevalling!
Gelukkig is alles nu helemaal in orde en maakt onze website het zeer goed.
Fris, gezond en klaar voor de grote wereld.

Het is nu net iets meer dan 3 weken geleden dan onze webshop live ging. Wat was het ontzettend spannend. We hebben wat opstart problemen gehad maar twee weken geleden waren deze helemaal opgelost en sinds dat moment kan ook iedereen onze webshop bezoeken en bekijken wat voor moois er allemaal te krijgen is. Ik merk wel dat veel mensen nog onbekend zijn met “geboortesieraden”. Wat is dat dan? Hoe moet ik me dat voorstellen? Deze vragen krijg ik geregeld en dat snap ik. Toen ik voor het eerste met geboortesieraden te maken kreeg zag ik het bij een goede vriendin, zoals dat zo vaak gaat. Een jonge mama met twee prachtige kindjes, ze droeg een collier met de initialen van haar kindjes. Ik vond het direct prachtig en heb gevraagd of zij er moeite mee zou hebben als ik ook voor dit sieraad zou kiezen, gelukkig vond ze het zelfs heel leuk en niet lang daarna droeg ook ik de initialen van de kindjes om mijn hals. Na een tijdje heb ik ook het initiaal van mijn man erbij gedaan, anders was het niet compleet.

Door de winkel die ik 1,5 jaar geleden gestart ben, memento aan jou, bracht mij ertoe om mijn visie te vergroten en mij naast gedenkartikelen na een overlijden mij ook te gaan richten op het nieuwe leven. De geboorte van een kind en mooie herinnering aan dit moment van levensgeluk. Zo is geboortesieraden.nl een feit geworden. ( ik vat het overigens heeeeel kort samen ).

Graag wil ik aan alle mama’s een mooi sieraad bieden. Dit kan dus op vele manieren. Je kan kiezen voor zilver of goud. Het gebruik van je eigen moedermelk, ter herinnering aan de periode dat je je kindje gevoed hebt. De vingerafdruk verwerken van je kindje of het eerste haarlokje. Of je kiest voor een subtiel initiaal aan een collier of armband. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan al een gepersonaliseerd sieraad dragen vanaf €85,-.

Nu start de uitdaging. Zo veel mogelijk mensen bereiken en bekend maken dat geboortesieraden.nl is here to stay!!

Het zou helemaal fantastisch zijn wanneer jij dit bericht wilt delen met jouw vrienden / vriendinnen of misschien wel een bezoek brengt aan onze winkel of webshop. Er zal hard worden gewerkt om de site te voorzien van de meest bijzondere, speciale, eigen maar ook betaalbare sieraden. Help je mij om zo veel mogelijk mensen te bereiken?

Een DUIMPJE  voor ons Facebookpagina https://www.facebook.com/geboortesieraden/ zou al een heeeel mooi begin zijn.

Ik hou jullie graag op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwtjes.

Heel veel liefs, Marie-Louise van geboortesieraden.nl

 

0